Suklaan ystäville :--) Nams.
Täytteen ohjeen pongasin Yhteishyvä Ruoka lehdestä ja oli pakko testata.
Pohja ohje:
Täytteen ohjeen pongasin Yhteishyvä Ruoka lehdestä ja oli pakko testata.
Pohja ohje:
4 munaaa
1, 5 dl sokeria
0, 5 dl kaakaojauhetta
3/4 dl perunajauhoja
2, 5 tl leivinjauhetta
Täyte ohje:
Suklaakreemi:
200 g maitosuklaata
250 g mascarponea
50 g margariinia
2 rkl tomusokeria
Kuorrutus ohje:
100 g tummaa suklaata
3/4 dl kuohukermaa
1 rkl margariinia
Valmistusohje:
200 g maitosuklaata
250 g mascarponea
50 g margariinia
2 rkl tomusokeria
Kuorrutus ohje:
100 g tummaa suklaata
3/4 dl kuohukermaa
1 rkl margariinia
Valmistusohje:
Valmista unelmakääretorttupohja vaahdottamalla munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet varovasti taikinaan nostellen ja levitä se leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin. Paista pohjaa 225*C uunissa n. 8 minuuttia kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä. Jaa pohja kahteen osaan.
Valmista täyte. Sutala suklaa mikrossa pienin pudotuksin välillä sekoittaen. Vaahdota mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Sekoita joukkoon suklaa ja levitä kakkupohjalle.
Laita täytteen päälle kakkupohjan puolikas ja valmista kiille sulattamalla kaikki kattilassa ja valuta leivoksen päälle.
Anna jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa leivoksiksi. Koristele.
Valmista täyte. Sutala suklaa mikrossa pienin pudotuksin välillä sekoittaen. Vaahdota mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Sekoita joukkoon suklaa ja levitä kakkupohjalle.
Laita täytteen päälle kakkupohjan puolikas ja valmista kiille sulattamalla kaikki kattilassa ja valuta leivoksen päälle.
Anna jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa leivoksiksi. Koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti