Suussasulava kahvikakku.
Ohje:
200 g margariinia
1½ dl sokeria
3 kananmunaa
2 tl vaniliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1½ dl perunajauhoja
1½ dl vehnäjauhoja
1 appelsiini ja sen raastetut kuoret
100 g taloussuklaata rouhittuna
100 g taloussuklaata rouhittuna
Voitele vuoka margariinilla, tai voilla ja korppujauhota.
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri isossa kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.
Yhdistä kuivataineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi taikinaan puuhaarukalla tai kaapimella sekoittaen. Lisää lopuksi appelsiinin mehu ja kuoret.
Paista kakkua noi 40-45 minuuttia uunin alatasolla 200 asteessa. Kumoa kakku vain vähän jäähtyneenä.
Hei,
VastaaPoistaAppelsiinisuklaakakkusi näyttää juuri sellaiselta mitä etsin, mutta mitähän suklaata käytit ja minkä verran?
t, Eeva
moi
VastaaPoistaOnko suklaa sulatettu tähän vai laitettu muruina?